Reviews over Fitnesscentra

  Slechte club - Review over LaVita

  Onprettige club. Duur, op geldbeluste eigenaar. Claimen dat je geen opzegging hebt gedaan en sturen vervolgens een incassobureau op je af. Wees gewaarschuwd.

  Geweldige gym, waar je je thuis voelt. - Review over Classic Gym Rotterdam

  Een gezellige old school gym. Niet te groot en meer dan genoeg machines, losse gewichten en freeweight apparatuur. Je kan hier lekker trainen. Vriendelijke mensen. Schoon en oogeruimd. Geen controle.poortjes en automatisering. Gewoon lekker old school.

  Sterke punten
  Schoon, gezellig, goede coach vriendelijke mensen.

  Wurg abonnement - word geen lid bij My HealthClub - Review over My HealthClub

  Ik heb een zeer slechte ervaring met My Health Club. Als je lid wordt, mag je kiezen of je een 'verzekering' erbij afsluit voor het geval je het contract eerder wilt opzeggen dan de termijn van 1 of 2 jaar. Mij werd toen gezegd dat het eigenlijk nooit nodig is. Uiteindelijk heb ik 4 maanden bij MHC gesport, totdat ik helaas geen nieuwe baan kon vinden in de stad van MHC en ruim 200 km in een andere stad wel aan het werk kon. Dit was voor MHC absoluut geen reden om het abonnement te beëindigen en heb ik nog 8 maanden ruim 50 euro per maand betaald terwijl ik niet meer in de gelegenheid was om er te komen sporten. Ze waren totaal niet voor reden vatbaar aan de telefoon en per mail bij de klantenservice. Vervolgens met veel moeite toch het abonnement kunnen beëindigen, en daarbij ook een duidelijke bevestigingsmail van MHC gekregen. Krijg ik vervolgens een maand nadat mijn abonnement beëindigde had moeten zijn (volgens de bevestigingsmail) een betalingsherinnering voor de volgende termijn. In een woord: ongelofelijk. Word hier geen lid!

  Sterke punten
  Mooie Gym

  Zwakke punten
  Slechte en onvriendelijke klantenservice. Weinig tot geen begeleiding tijdens het sporten. Onmogelijk om onder een abonnement uit te komen.

  Idioten - Review over ProFit Gym

  Profit gym wordt blijkbaar gerund door een stel hardleerse idioten. Ze hebben nu voor de 4e keer geld van mijn rekening gehaald. Elke keer boek ik het weer terug. Elke keer bel ik weer op dat ik daar al 8 jaar niet sport. Elke keer leg ik uit dat het waarschijnlijk mijn zoon is. Elke keer zeggen ze sorry en beloven ze beterschap. En elke keer doen ze het weer Ik wordt er aardig pissig van. Stelletje idioten

  Wat een slecht bedrijf - Review over TrainMore

  Hoi allemaal, Ik ben 1 jaar lid geweest en heb toen ik in Amerika was een contract afgesloten. Toen ik terug kwam in Nederland bleek die voorwaarden van het contract niet klopte . Mail gestuurd om mijn contract te beindigen dit kon dus niet meer omdat ik 1 dag te laat was (14 dagen bedenktijd) Bleek dus 7 dagen te duren voordat je een reactie krijgt en bellen kan niet. Ze hebben meerdere keren proberen een verkeerd bedrag te incasseren en moest meerdere keren naar Haarlem trainmore bezoeken. Nu mijn contract eindelijk is afgelopen had ik tijdens mijn bezoeken 30 euro op mijn account gedaan en had gevraagd of dit nog terug gestort kon worden. Dit is ook niet mogelijk want dit staat in de voorwaarden. Echt een onwijs slecht bedrijf en ik raad iedereen aan niet te gaan sporten bij trainmore

  Sterke punten
  Het apparatuur wat er staat is top.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen maar zal het proberen: Slechte voorwaarden Bereikbaarheid super slecht (mail en ze hebben geen telefoonnummer) Onvriendelijk personeel Financieel gezien allemaal fouten die ze maken Geld proberen te incasseren wat niet klopt Promotie abonnementen die totaal niet kloppen

  Moeilijk abonnement opzeggen - Review over Healthclub veenendaal

  'Gemakkelijk je abonnement opzeggen.' Niet waar dus. Ik heb twee keer gemaild om mijn abonnement op te zeggen, maar werd niet op gereageerd. Diverse keren gebeld, maar ze zijn slecht telefonisch bereikbaar. Maanden voor niets betaald! Uiteindelijk moest ik langskomen om mijn abonnement op te zeggen! Gelukkig telefonisch afgehandeld, want ik was en ben hier echt niet over te spreken!

  - Review over DavidLloyd

  !