ProFit Gym - fitness, fitnesscentrum Zwolle, Ommen, Hardenberg, sportschool Goed, compleet en betaalbaar sporten in Ommen, Zwolle en Hardenberg. 4,95 per week. All in!

ProFit Gym Reviews

  Overgestapt naar deze gym

  Ik merkte dat na opening van een andere gym in Hardenberg, er ineens rare reviews met vreemde namen of nieuwe accounts bij hen werden geplaatst. Ik wil mij hier daarom echt hardmaken voor ProFit Gym, ze zijn net naar een nieuw pand en hebben echt altijd mensen die je helpen, met je kletsen en je goed begeleiden op de vloer staan. Het is druk, maar dat is niet voor niets. Gewoon heel erg tevreden. Materiaal is nieuw topmerken en van duurzame kwaliteit, koffie is gratis, sauna ook. Ik ben er vaak te vinden.

  Sterke punten
  Ruime keuze in machines en materialen, gezellig altijd, live groepslessen (volg ik niet, mijn vriendin wel) en gratis altijd hulp.

  Amateuristisch

  Zeer slechte onprofessionele mensen. Die zijn vooral sterk in koffie drinken en roddelen over mensen.
  Fatsoenlijke communicatie van het persoon naar mensen die er sporten is ook ver te zoeken.

  Zwakke punten
  Onproffesioneel en amateuristisch

  Idioten

  Profit gym wordt blijkbaar gerund door een stel hardleerse idioten. Ze hebben nu voor de 4e keer geld van mijn rekening gehaald. Elke keer boek ik het weer terug. Elke keer bel ik weer op dat ik daar al 8 jaar niet sport. Elke keer leg ik uit dat het waarschijnlijk mijn zoon is. Elke keer zeggen ze sorry en beloven ze beterschap. En elke keer doen ze het weer
  Ik wordt er aardig pissig van.
  Stelletje idioten

Bezoek ProFit Gym

Schrijf een review