BigGym | Sporten vanaf €7,50 per maand | Sport gratis tot juli 2019 BigGym is de goedkoopste high-quality gym van Nederland. Schrijf je nu gratis in en sport tot juli 2019 gratis, daarna al vanaf €7,50 per maand.

Big Gym Reviews

  Oplichters!

  Als ik -10 kon geven, zou ik het doen. Wat een achterlijk beleid. Ten eerste worden op je mails niet gereageerd. Ik verhuis naar het buitenland, maar zit aan een abonnement vast. Dan bestaat er de "verhuisregeling", maar bij Big Gym betekent dit maar liefst 295 euro bijbetalen. Terwijl mijn abonnement maar 3 maanden door loopt. Het zou zelfs nog goedkoper zijn om mijn abonnement met een jaar te verlengen dan deze verhuisregeling?! Snapt iemand deze belachelijke oplichterij? Het is natuurlijk ook niet voor niks dat je geen review op hun site kunt achterlaten en ze enkel door henzelf geselecteerde reviews laten zien van "tevreden" leden. Een 9 op eigen site en een 1,8 op trustpilot. Nogmaals oplichters!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  klantenservice, beleid alles!

  Onbetrouwbaar niet mee in zee

  Na opzeggen blijven ze afschrijven
  Telefonisch niet meer bereikbaar.

  Teruggave ivm coronaluiting nog steeds niet overgemaakt ondanks de toezeggingen.
  Telefonisch slecht tot niet bereikbaar.
  Ik vind dit naar oplichting lijken, niet mee in zee gaan kom je niet van af.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Klantenservice heel slecht bereikbaar

  Klantenservice is slecht bereikbaar. Klantenservice nemen hun werk niet serieus. Er wordt niet gereageerd op je mails. Niet te geloven. Slechter kan het niet!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet professioneel

  Nooit nooit nooit in zee gaan met dit bedrijf!

  Het is dat je een ster moet geven…….In 2017 voor het eerst hier geweest. Bij de inschrijving had ik al eieren voor mijn geld moeten kiezen zo raar waren de regels, maar onze dochters wilden graag sporten. Dat kon niet omdat ze nog geen 18 waren. Gezinsabonnement afgesloten. Omdat we niet genoeg gebruik maakten van dit abonnement, in 2019 geprobeerd op te zeggen. De nadruk ligt hierbij op geprobeerd….. nu in 2021 is het nog steeds niet gelukt. Meerdere keren naar de filialen geweest waar we ingeschreven hebben (dat waren 2 verschillende), gemaild, gebeld. Bij de laatste keer opzeggen, in oktober 2020, ter controle naar het filiaal om te vragen of alles nu klopte. Dat was zeker zo, het formulier dat we nu gingen verzenden zou alles oplossen volgens de man aan de balie. Niet dus, afgelopen week een e-mail met herinnering en boetes voor het storneren. Ook charmant dat die op, vrijdagmiddag laat verstuurd wordt, zodat je 3 dagen gefrustreerd rondloopt omdat je niemand kan bereiken…
  Gebeld, een dame aan de telefoon. Zij herhaalt alleen dat mijn man nog ingeschreven staat. Blijkbaar heb ik bij het inschrijven ook zijn naam op het formulier gezet. Hij is nog nooit in de buurt van de sportschool geweest, maar moet dus blijkbaar wel betalen. Dit terwijl bij navraag bij het filiaal zelf, de man zei dat alleen ik nog moest uitschrijven.
  Ik ben boos, niet handig weet ik, niet aardig of rustig meer, maar ben het zo zat na anderhalf jaar waarin we steeds te horen krijgen dat het geregeld is. Wanneer ik zeg dat ik iemand wil spreken die mij wel verder kan helpen, is het antwoord. ‘Mw u krijgt niemand te spreken, ik ben hier eindverantwoordelijk’. Kansloos bedrijf dit.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid
  Onduidelijke voorwaarden die veranderen
  Foutieve informatie verstrekken
  Klantenservicemedewerker

  Slechte ervaring met Big Gym

  Beste Mensen KIJK UIT BIJ DIT BEDRIJF,\\r\\nHet is jammer dat je nog 1 ster moet geven want zelfs deze is dit bedrijf niet waard. \\r\\n\\r\\nIk wou mijn inschrijven bij dit bedrijf maar na het invullen van het formulier werkte de website niet meer en heb mij dus niet ingeschreven. Enkele dagen later ontving ik een mail in mijn spambox waarin ze bevestigen dat er een storing was maar dat ik toch was ingeschreven. Omdat ik deze mail niet tijdig had gelezen zijn ze automatisch gaan incasseren!! Uiteraard heb ik het geld teruggeboekt en duidelijke mail gestuurd van de situatie maar vervolgens kom je dus niet meer van ze af. Ik heb nu een advocaat gebeld om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. MAAR WEES DUS GEWAARSCHUWD VOOR DIT BEDRIJF !!! BIG GYM

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nare manier van mensen verplichten om te betalen.

Bezoek Big Gym

Schrijf een review